Dierenwelzijn

In het ontwerp van onze voertuigen wordt maximale aandacht besteedt aan het veilig en veewaardig kunnen laden, transporteren en lossen

 

Afwerking
Onze liften zijn voorzien van een slijtvaste polyester antislip laag waar-door het vee een goede grip heeft. Verder zijn de vloeren voorzien van antislip riggels. De bewegende delen en de binnenzijde van het voertuig zijn zo glad mogelijk afgewerkt om verwondingen te voorkomen en aan de binnenzijde van het voertuig is goede verlichting aanwezig.

Reiniging en ontsmetting
De strakke afwerking van onze voertuigen maakt reinigen gemakkelijk. Optioneel kunnen onze wagens voorzien worden van een TADD (thermo assisted drying and decontamination) systeem of ontsmettingssysteem voor het interieur of de banden van het voertuig.

Ventilatie
Al onze voertuigen zijn voorzien van een adequate en betrouwbare ventilatie. Bij dwarsgeventileerde of gecoditioneerde voertuigen zijn er diverse backup systemen geinstalleerd om ook bij loskoppelen de ventilatie te garanderen. Het ontwerp van onze paraplukap maakt het bij langere los wachtijden mogelijk om ook bij regenachtig weer het bovenste dek extra te kunnen ventileren.

Een geisoleerd parapludak heeft een gladde makkelijk te reinigen binnenkant.Een geisoleerd parapludak heeft een gladde makkelijk te reinigen binnenkant.

Brochure


Download onze Berdex company brochure om alle details en bijzondere eigenschappen van onze voertuigen te bekijken.

Download brochure